Kajakkimelonta

Kesto: n. 3 h

Ryhmän koko: 6-8 henkilöä

Saatavuus: touko-syyskuu

Kiinnostaako kajakkimelonta? Tule kokeilemaan miltä tuntuu kun kajakki liukuu lähes äänettömästi pitkin veden pintaa. Melontaohjaajan johdolla tutustumme kajakkimelonnan perusteisiin noin kolmen tunnin aikana. Ryhmän koko 6-8 henkilöä.

Aluksi melontaohjaaja kertoo aktiviteettiin liittyvät turvallisuusasiat ja jakaa kelluntaliivit. Ohjaajan opastuksella tutustutaan kajakkimelontaan ja harjoitellaan sitä rannan tuntumassa. Opetellaan kajakkiin meno ja sieltä nousu sekä kajakin ohjaamisen perusteet. Välillä pidetään jaloittelutauko rannassa.

Huom! Kajakkimelontaa harjoiteltaessa on mahdollista, että kajakki kaatuu ja meloja joutuu uimasilleen! Vaihtovaatteet siis mukaan. Osallistujien tulee olla uimataitoisia!

Tapahtumalla on säävaraus. Esimerkiksi kovasta tuulesta tai ukkosesta johtuen melontareittiä voidaan joutua muuttamaan tai melonta voidaan joutua kokonaan perumaan/keskeyttämään.

Aktiviteettiin on mahdollista yhdistää myös muita Ellivuoren palveluita kuten kokoustilat, savusauna kylpypaljuineen, kotaruokailu jne.

Hinta kesälle 2019: 40 EUR/hlö (sis. alv), ryhmän koko vähintään 6 henkilöä. Yli 10 henkilön ryhmille teemme erillisen tarjouksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtumat

Facebook