Inkkarimelonta

Kesto: 2-3 h

Ryhmän koko: 6-12 henkilöä

Saatavuus: touko-syyskuu

Ohjattu melontaretki ryhmällesi Rautaveden kansallismaisemassa 2-3 henkilön intiaanikanooteilla. Lähtö Ellivuoren rannasta. Tapahtuman kokonaiskesto 2-3 tuntia. Ryhmän koko 6-12 henkilöä.
Ennen lähtöä melontaohjaaja perehdyttää inkkarikanoottimelontaan ja turvallisuusohjeisiin. Melontaa harjoitellaan ensin lähtörannassa ja sen jälkeen tehdään lyhyt melontaretki Rautavedellä. Säästä ja tuulen suunnasta riippuen voidaan pitää tauko saaressa.

Retki voidaan toteuttaa myös soutuveneillä tai vaikka siten, että osa meloo ja osa soutaa.

Tapahtumaan on mahdollista yhdistää vaikkapa nokipannukahvit lettujen kera tai patikkaretki Pirunvuorelle tutustumaan taitelija Emil Danielssonin Kivilinnaan. Myös muut Ellivuoren alueen palvelut kuten kokoustilat, savusauna kylpypaljuineen ja ruokailu ovat yhdistettävissä tähän retkeen.

Tapahtumalla on säävaraus. Esimerkiksi kovasta tuulesta tai ukkosesta johtuen melontareittiä voidaan joutua muuttamaan tai melonta voidaan joutua kokonaan perumaan/keskeyttämään.

Hinta kesälle 2019: 40 EUR/hlö (sis. alv), ryhmän koko vähintään 6 henkilöä. Yli 12 henkilön ryhmille teemme erillisen tarjouksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtumat

Facebook