Esittely

Melontapaja sijaitsee Sastamalan Ellivuoressa. Rautaveden ja Kuloveden upeat melontavedet odottavat heti rannassa. Ne ovat osa Kokemäenjoen vesistöä, joka ulottuu Nokialta Poriin saakka.

Ellivuoren ympäristöstä löytyy sopivia melontareittejä kaikentasoisille melojille.

Ohjelmapalvelut

Melontapaja tarjoaa luontoliikunta-aktiviteetteja ryhmille niin maalla kuin vesilläkin. Valikoimastamme löytyy aktiviteetteja liikunnasta kulttuurielämyksiin – usein myös näitä elementtejä yhdistäen. Tarjolla on niin yksittäisiä aktiviteetteja kuin koko päivän virkistystilaisuuksia, joiden ohjelma sovitetaan toiveisiinne. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan luontoliikunta-aktiviteetteja laidasta laitaan.

Kajakkien, kanoottien ja muiden retkeilyvälineiden vuokraus

Melontapaja vuokraa kesäkaudella kajakkeja ja kanootteja. Kajakin vuokrahinta sisältää myös melontaliivin, melan ja aukkopeitteen. Kanootin vuokraan sisältyy kaksi melontaliiviä ja kaksi melaa. Talvella vuokraamme talviretkeilyvälineitä. Tällä hetkellä vuokrattavana on mm:

  • kajakkiyksikköjä
  • avokanootteja (ns.inkkarikanootti)
  • lumikenkiä
  • retkiluistimia
  • pilkkivälineitä

Lisäksi vuokraamme muita melonnassa tarvittavia välineitä. HUOM! Tee varauksesi ajoissa – mieluiten vähintään päivää ennen haluamaasi ajankohtaa.

Melontakurssit ja retket

Melontapaja järjestää melontakursseja ja ohjattuja melontaretkiä. Katso lisätietoja kohdasta Tapahtumat.

Kursseja ja ohjattuja retkiä voidaan järjestää myös tilauksesta ryhmällenne tai vaikka tarvittaessa yksityisopetuksena. Kurssien ja retkien vetäjänä toimii melontaohjaaja Riku Salminen tai muut koulutetut ohjaajamme.

Lintu- ja luontoretket

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa linturetkiä lähiseudun lintuvesille mm. Puurijärven-Isosuon kansallispuistoon, Ekojärven lintutornille tai Keskistenjärven lintutornille. Katso lisätietoja kohdasta Tapahtumat tai varaa retki omalle ryhmällesi.

Tapahtumat

Facebook